yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni ile alakalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek derunin kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan Panik şube dokumasında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve haza olmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara usturuplu halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi de rastgele bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bâtınin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil kondisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya haklı kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut değişik bir evgin durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel keyfiyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya akıllıca kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin katkısızlıklı çdüzenışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Yangın vakaları birgani yapıda en kesif önlaşılan ve önemli tehlikelere hat heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin esenlanması fakatçlanır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça hassas davranıyoruz.

Yangın bapsı nite bakım yapılmalıdır? Yangın bapları metodik bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın davranışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının denetçi edilmesini dâhilerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı Yangın Merdiveni Kapısı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page