Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin muayene şeşna tuzakınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, panik koluna iye olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolay bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın ivedili durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taliı aralık opsiyonel olarak hileınan hidrolik kanat ile daha sık kullanma katkısızlanabilir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın en mühlik risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, sima boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kanat seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

ürkü bar sayesinde yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış strüktürlabilir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı sıra otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen bünyelabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler henüz azca maliyeti ve mevzi kaybının elan azca olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi gidiş simultane bapnın kabil olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı Yangın Merdiveni Kapısı koludur.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page